Zafer Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, cezaevinde tutuklu bulunan Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın serbest bırakılması için bir imza kampanyası başlattı. İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş’ın öncülüğünde gerçekleştirilen kampanya kapsamında, İzmit Yürüyüş Yolu’nda stant açılarak vatandaşlardan destek toplandı.

Kampanyaya ilçe teşkilatı üyelerinin yanı sıra, Özdağ’ın tutukluluğunu haksız bulan birçok vatandaş da yoğun ilgi gösterdi. İmza kampanyasının kısa sürede büyük bir katılım gördüğünü belirten Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, “Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın tutukluluk hali hukuka aykırıdır. Bu süreçte halkın desteği bizim için çok önemli. Adaletin yerini bulması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Sarıdoğan'dan Kocaeli'de Kongre Çıkarması; ''İktidarın Fitili Kocaeli'de Ateşlenecek'' Sarıdoğan'dan Kocaeli'de Kongre Çıkarması; ''İktidarın Fitili Kocaeli'de Ateşlenecek''

Zafer Partisi’nin, Özdağ’ın özgürlüğüne kavuşması adına hukuki süreci yakından takip ettiği ve toplanan imzaların ilgili makamlara iletileceği öğrenildi. Kampanyanın önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi