Kocaeli Emlakçılar Odası 4. Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin güvenini yeniden alarak başkanlığa seçilen Alpay Hacıoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen görüşmede hem sektörün mevcut durumu hem de önümüzdeki döneme ilişkin planlanan projeler ele alındı. Vali Aktaş, yeni yönetime başarı dileklerini iletirken, emlak sektörünün şehir ekonomisindeki yerinin önemine dikkat çekti. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Kocaeli Emlakçılar Odası’nda Yeni Dönem Başladı

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, 4. Olağan Genel Kurul’da yeniden göreve seçilerek güven tazeledi. Genel kurul sürecinin ardından şekillenen yeni yönetim, sektör temsilcileriyle birlikte daha etkin bir çalışma dönemi hedeflediklerini ifade ediyor. Özellikle kayıt dışılıkla mücadele, mesleki standartların yükseltilmesi ve üyelerin haklarının korunması gibi başlıklar öncelikli gündem maddeleri arasında yer alıyor.

Yeni dönemde Kocaeli emlak sektörünün kurumsal yapısını güçlendirmeye yönelik adımlar atılması planlanıyor. Eğitim faaliyetlerinin artırılması, dijital dönüşüm süreçlerine uyum sağlanması ve genç emlak danışmanlarının sektöre kazandırılması da yönetimin öncelikleri arasında bulunuyor. Hacıoğlu ve ekibi, hem sektör içi dayanışmayı artırmayı hem de kamu kurumlarıyla iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

Vali İlhami Aktaş’a Nezaket Ziyareti

İlhami Aktaş ile gerçekleştirilen görüşmede, Kocaeli Emlakçılar Odası’nın yeni dönem yol haritası paylaşıldı. Ziyarette, şehrin konut piyasasındaki son gelişmeler ve yatırım eğilimleri de gündeme geldi. Başkan Alpay Hacıoğlu, özellikle konut arzı, fiyat dengesi ve güvenilir emlak hizmeti konularında atmayı planladıkları adımlara ilişkin bilgi verdi.

25 ADET KLİMA SATIN ALINACAK
25 ADET KLİMA SATIN ALINACAK
İçeriği Görüntüle

Vali Aktaş ise yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek, kamu kurumları ile meslek odaları arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti. Kocaeli’nin hızla büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu belirten Aktaş, emlak sektörünün bu gelişim sürecinde kritik bir rol üstlendiğini ifade etti. Görüşmenin samimi bir atmosferde gerçekleştiği öğrenildi.

Emlak Sektöründe İş Birliği ve Proje Vurgusu

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, yeni dönemde özellikle yerel yönetimler ve kamu kurumlarıyla koordineli çalışmaya önem vereceklerini dile getirdi. Kocaeli’de sağlıklı ve şeffaf bir emlak piyasası oluşturmanın temel hedefleri olduğunu belirten Hacıoğlu, bu kapsamda çeşitli bilgilendirme toplantıları ve sektörel projeler planladıklarını kaydetti.

Özellikle tüketici güveninin artırılması ve yetki belgesi olmayan kişilerin faaliyetlerinin önüne geçilmesi konusunda kararlı bir duruş sergileneceği vurgulandı. Ayrıca, dijital platformlarda doğru ve güvenilir ilan sistemlerinin yaygınlaştırılması da gündemde. Yeni yönetim, hem üyelerin mesleki gelişimini desteklemeyi hem de vatandaşların güvenle hizmet alabileceği bir piyasa yapısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kocaeli̇li̇ Emlakçilar İlhami̇ Aktaş’i Zi̇yaret Etti̇ 1