ESKİ BAŞKAN YÖNETMEN KOLTUĞUNDA: ESKİ BAŞKAN YÖNETMEN KOLTUĞUNDA:

ŞENER KIRDUDU'DAN FERDİ TAYFUR İÇİN ANLAMLI ANMA


Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ferdi Tayfur'un ruhuna yurt genelinde anma etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. Derince esnafı Şener Kırdudu da, arabesk müziğin efsane ismi için tatlı dağıtarak sanatçıya olan sevgisini gösterdi.

Kırdudu, kahvehanesinde bulunan müşterilere baklava ikramında bulunarak Ferdi Tayfur'un hatırasını yaşattı. Ayrıca, Tayfur’un cenazesine katılan Kırdudu, cumartesi günü yedinci gün anısına tekrar tatlı ikram edeceğini belirtti.

“FERDİ TAYFUR İÇİN NE YAPSAM AZDIR”


Kırdudu, gençliğinden beri Ferdi Tayfur’un şarkılarıyla büyüdüğünü ve onun kendisi için çok özel bir yeri olduğunu ifade etti. "Gençliğimde duygularımın tercümanı olan, askerliğimde yoldaşım olan Ferdi Tayfur için ne yapsam azdır" diyerek duygularını dile getiren Kırdudu, sanatçının eserlerinin gönüllerde yaşamaya devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi