Kocaelispor'un Giresunspor'u 2-0 mağlup ederek puanını 52'ye yükselttiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Yusuf Abdioğlu takımın matematiksel olarak ikincilik şansının da devam ettiğini ve üçüncülüğün Kocaelispor'a bağlı olduğunu söyledi.
"3 PUANI ALDIK MUTLUYUZ"
Yusuf Abdioğlu açıklamalarında şunları dile getirdi, "Bizim bu maçta kesinlikle 3 puanı almamız gerekiyordu. 3 puanı aldık, mutluyuz. Biraz daha pozisyona girebilir miydik? Gidebilirdik. Daha etkili olabilir miydik? Olabilirdik… Tabii ki bunları kendi aramızda konuşacağız. 3 maçta 7 puan aldık. Şimdi önümüzde Ümraniye maçı var, ona odaklandık. O maçta çok zor geçecek. Çünkü Ümraniye de küme düşmemek için mücadele ediyor. İnşallah oradan da 3 puanı alacağız.

"ÜÇÜNCÜLÜK BİZE BAĞLI"
Matematiksel olarak ikincilik şansımız devam ediyor. Orası tamamen rakibimizin göstereceği performansa bağlı. Ancak üçüncülük tamamen bize bağlı. Önümüzdeki maçları kazanırsak direkt final oynayacağız. Şehir olarak zaten hep beraber enerjimiz arttı. Takım olarak da arttı. Hep beraber tekrar bütünleşme oluyor. Aramıza eksik arkadaşlarımız da katılacak.
"TAKIMI FİNALE ÇIKARMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ"
Yavaş yavaş kadromuz da güçleniyor. Biz şu an takımı finale çıkarmak için uğraşıyoruz. Ama tabii sürpriz olur ve ikinci olursak bu da bizi çok mutlu eder. Taraftar yoksa futbolun bir yanı eksik oluyor. Taraftarımız olunca maça girmek, adapte olmak çok daha kolay oluyor. Şimdi cezadan dolayı tribünler boş. Gol atıyorsun kendi kendine seviniyorsun. Ama olsun onların kalpleri bugün bizimleydi. İnşallah iyi olacak her şey, iyi olacağız.