Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Erzurumspor FK ile Kocaelispor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşılaştı. Zorlu hava ve saha koşulları altında oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, saha şartlarının futbol adına büyük bir engel oluşturduğunu belirtti.

Taşdemir şunları söyledi:

"Erzurumspor’da 3 senedir birlikte oynayan bir oyuncu grubu ve oturmuş bir teknik ekip var. Ancak bugün burada futbol konuşmak gerçekten doğru değil. Çünkü sahada yürümek bile zorken futbol oynamak çok daha güçtü. Maçın kaderini duran topların belirleyeceğini tahmin ediyorduk. Rakibimiz bu konuda sezon başından beri çok etkili, sanırım 15 golü duran toplardan buldular. Ama biz de duran toptan gol attık ve mücadeleyi bu şekilde sürdürdük. Bu sahada farklı bir oyun beklemek mümkün değildi."

"BİZİM İÇİN DEĞERLİ BİR PUAN"

Mücadelenin zorluk derecesine vurgu yapan Taşdemir, deplasmandan alınan bir puanın önemine değindi:

KOCAELİSPOR O İSİMLE YOLA DEVAM EDİYOR! KOCAELİSPOR O İSİMLE YOLA DEVAM EDİYOR!

"Buradan bizim için değerli olan puanı aldık. Aslında 3 puana da çok yakındık ama sağlık olsun. Bir haftayı daha geride bıraktık ve puan farkımızı koruyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi