Kocaeli Haber - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyükşehirde yeni görevlendirmeler yapıldığını duyurdu.
Söz konusu görevlendirmeler hakkında Büyükakın, “Sizlere daha da iyi hizmet edebilmek için hem organizasyon yapımızı yeniledik hem de yeni görevlendirmeler yaptık” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kent gündemine oturan büyükşehir kadrosunda büyük bir değişim kararına imza attı.
Altı yeni daire başkanı, 3 yeni genel sekreter yardımcısı değişti ancak bir isim var ki, kale gibi yerini korumayı başardı.
Dikkat çeken isimlerden bir tanesi Sadık Uysal oldu.
Zaman zaman medya mensupları ile yaşadığı tartışmalar ve bazı medya mensupları ile yakınlığı ile anılan Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan “5 yıl çok yoruldum” diyerek önünü açmak adına müsaade istemiş.
Tahir Büyükakın ise yeni görevlendirmede ilk defa kurduğu ofis başkanlığı sistemine Sadık Uysal’ı getirdi.
İletişim Ofis Başkanı olarak görevlendirilen Sadık Uysal’ın direk Büyükakın’a bağlı olarak çalışması bekleniyor.
Yeni görevlendirme konusunda iki farklı değerlendirme yapılıyor.
Birincisi, İletişim Ofis Başkanı olarak görevlendirilen Sadık Uysal’ın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun gibi bir görev tanımı yapıldığı yönünde…
İkincisi ise; Sadık Uysal yeni dönemde sadece proje ve ulusal medya konusunda çalışmalar yapacağı yerel medya sürecini ise tamamen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal’ın üstleneceği ifade ediliyor.
Net bilinen ise Büyükakın’ın çalışma ofisinde Sadık Uysal yerini korumayı başardı.