Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli’de düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde yaptığı konuşmada, pankart okuduğu sırada çekim yapan kişiye esprili bir uyarıda bulundu.

Özgür Özel’den Mi̇ti̇ngde Espri̇li̇ Uyari “Tarkan Di̇nleme, Beni̇ Di̇nle” (2)

KURTULMUŞ: HAYATİ EŞİĞİ AŞTIK, SÜREÇ DEVAM EDİYOR
KURTULMUŞ: HAYATİ EŞİĞİ AŞTIK, SÜREÇ DEVAM EDİYOR
İçeriği Görüntüle

PANKARTI OKURKEN KAMERAMANA TAKILDI

Kürsüden, “Kartepe’yi Kansertepe, İzmit’i kanser ovası yaptırmayacağız. Hurda demir çelik fabrikasına hayır” yazılı pankartı okuyan Özel, çekim yapan kişiye dönerek, “Ben neyden bahsediyorsam onu çekeceksin. Tarkan dinleme, beni dinle” dedi. Kameramanın müzik dinlediğini fark eden Özel, gülümseyerek sözlerine devam etti.

Özgür Özel’den Mi̇ti̇ngde Espri̇li̇ Uyari “Tarkan Di̇nleme, Beni̇ Di̇nle”-1

TARKAN’A KARTEPE ÇAĞRISI

Özel, esprili ifadelerinin ardından, “Ben de Tarkan’ı çok seviyorum, bizim ekip de çok seviyor. Oynama ‘Şıkıdım Şıkıdım’ı da çal bir yandan, ver müziği ve pankartı çek” diyerek pankartı yeniden okudu. Konuşmasının devamında ise, Tarkan’a seslenerek, “Tarkan da inşallah bunu duyar ve Kartepe’ye destek atar. Kocaeli, Tarkan’dan destek bekliyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA