Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD) Kocaeli Şubesi, 23. olağan genel kurulunu gerçekleştiriyor. Emre Doğan’ın başkanlığında düzenlenecek genel kurulda, mevcut Başkan Yardımcısı İzzet Tanrıkulu, başkanlık için aday olacak.

ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU DA KATILACAK
MÜSİAD Kocaeli Şubesi’nin genel kuruluna önemli bir isim de katılacak. TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan genel kurul, 17 Ocak Cuma günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak.

YENİ DÖNEMİN ADAYI: İZZET TANRIKULU
Emre Doğan’ın başkanlığını sürdürdüğü MÜSİAD Kocaeli Şubesi’nde yeni dönemde başkanlık için mevcut Başkan Yardımcısı İzzet Tanrıkulu’nun aday gösterileceği açıklandı. Genel kurulda Tanrıkulu’nun başkanlık görevini devralması bekleniyor.

Çatıyı tamir etmek isterken evini yaktı Çatıyı tamir etmek isterken evini yaktı

GENEL KURUL PROGRAMI
Genel kurul toplantısı, 17 Ocak Cuma günü saat 17.00’de Kocaeli Kongre Merkezi’nde başlayacak. Toplantıya iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi