Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Kocaeli İl Başkanlığı, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin sağlığına kavuşmasının ardından şükür kurbanı kesti.

24 Nisan Bugün Kocaeli’de Okullar Tatil mi? Okul Var mı, Yok mu? Valilikten Son Dakika Açıklaması Geldi mi? 24 Nisan Bugün Kocaeli’de Okullar Tatil mi? Okul Var mı, Yok mu? Valilikten Son Dakika Açıklaması Geldi mi?

Kocaeli teşkilatı tarafından gerçekleştirilen programda, liderlerine bağlılık ve davalarına sadakat vurgusu yapıldı. Kurban kesimi sırasında dualar edilirken, teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Liderimizle birlikteyiz, davamızın izindeyiz ve Allah’ın izniyle geleceğe umutla bakıyoruz” denildi.

Muhabir: Uğur Ulusoy