Bolu’da günlerdir aralıksız devam eden kar yağışı, şehir merkezinde kartpostallık görüntüler oluştururken, çocuklara da eğlenceli anlar yaşattı. Kar kalınlığının 65 santimetreyi aştığı kentte, okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, şehrin birçok noktasında kayak keyfi yaptı.

Çocuklar Karın Tadını Çıkardı (3)

KAR YAĞIŞI ŞEHİR MERKEZİNDE ETKİLİ OLDU

Hafta boyunca etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Bolu Valiliği tarafından 1 Ocak resmi tatil günü hariç olmak üzere okullar tatil edildi. Kar yağışının ardından şehir merkezi tamamen beyaza bürünürken, çocuklar sokak ve yokuşları kayak pistine çevirdi.

Çocuklar Karın Tadını Çıkardı (1)-1

KENT MEYDANI’NDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

İzzet Baysal Caddesi üzerindeki Kent Meydanı’nda merdivenleri dolduran kar, çocuklar için doğal bir kayak pisti oldu. Ellerine şambrel, poşet ve kızaklarını alan minikler, merdivenlerden kayarak karın tadını çıkardı. Ortaya renkli ve neşeli görüntüler çıktı.

Karların Erimesiyle Gelen Can: Sapanca Gölü 8 cm Yükseldi
Karların Erimesiyle Gelen Can: Sapanca Gölü 8 cm Yükseldi
İçeriği Görüntüle

Çocuklar Karın Tadını Çıkardı (5)

“ÇOK EĞLENDİK”

Üç gündür şambrelle kaydıklarını belirten Yusuf Talha, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle anlattı:

“Üç gündür burada kayıyoruz. Burayı arkadaşım keşfetmişti. Bir gün izledim, sonra cesaretimi topladım ve kaymaya başladım. Gerçekten çok eğlendik.”

Kaynak: İHA