KOCAELİ’DE GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
Kocaeli’de 24 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilecek planlı çalışmalar kapsamında Kartepe, İzmit, Gebze, Körfez, Dilovası, Gölcük, Karamürsel, Kandıra ve Çayırova ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintilerin sabah saatlerinden başlayarak bazı bölgelerde öğleden sonra 15.00’e kadar sürmesi öngörülüyor.
KARTEPE VE MAŞUKİYE’DE SAAT SAAT KESİNTİ
Kartepe ilçesine bağlı Maşukiye, Masukiye ve Yanık mahallelerinde kesintiler farklı zaman dilimlerinde uygulanacak. Bazı sokaklarda kesinti 09.00–11.00, bazı bölgelerde ise 13.30–15.30 saatleri arasında olacak.
İZMİT’TE BİRÇOK MAHALLE ETKİLENECEK
İzmit’te 28 Haziran, Bekirdere, Erenler, Mehmet Ali Paşa ve Kadıköy mahallelerinde sabah 09.00’dan 15.00’e kadar sürecek kesintiler planlandı. Çok sayıda cadde ve sokak kesintiden etkilenecek alanlar arasında yer alıyor.
GEBZE, KÖRFEZ VE DİLOVASI
Gebze’de Abdi İpekçi, Eskihisar ve Fevzi Çakmak mahallelerinde uzun süreli kesintiler uygulanacak. Körfez ilçesinde İlimtepe ve Mimar Sinan mahalleleri, Dilovası’nda ise çok sayıda kırsal ve merkez mahalle kesinti programına dahil edildi.
KARAMÜRSEL, GÖLCÜK VE KANDIRA
Karamürsel’de İnebeyli, Semetler, Yalakdere, Fulacık ve Avcıköy, Gölcük’te Çiftlik, Kandıra’da ise Bolu, Çalköy, Hacımazlı, Safalı ve Merkez Erikli mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.