Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmasını sağlamak amacıyla Kandıra ilçesinde okul çevreleri ve umuma açık alanlarda denetim gerçekleştirdi.

16 Okul Ve Çevresi̇ Denetlendi̇ (1)-1

OKUL VE ÇEVRELERİNDE DENETİM

04 Mart 2026 tarihinde gerçekleştirilen “Güvenli Okul” uygulaması kapsamında Kandıra ilçesinde bulunan okullar ve çevresindeki umuma açık alanlarda kapsamlı kontroller yapıldı. Uygulama çerçevesinde 16 okul ve çevresi denetlenirken, 32 şahıs ve 25 araç üzerinde kontrol gerçekleştirildi.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ KAZA GEÇİRDİ! OTOYOLU’DA ÖLÜMDEN DÖNDÜ
CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ KAZA GEÇİRDİ! OTOYOLU’DA ÖLÜMDEN DÖNDÜ
İçeriği Görüntüle

HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK TESPİT EDİLMEDİ

Denetimler sırasında yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı bildirildi. Ekipler, okul çevrelerinde güvenliği sağlamak ve olası riskleri önlemek amacıyla uygulamalarını titizlikle sürdürdü.

16 Okul Ve Çevresi̇ Denetlendi̇ (2)

UYGULAMALAR KARARLILIKLA SÜRECEK

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, çocukların güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla benzer uygulamaların il genelinde kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.