Kocaeli’nin İzmit ilçesinde cadde ortasında yaşanan ve kamuoyunda tepki çeken darp olayıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Erenler Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde meydana gelen olayın ardından polis ekipleri harekete geçerek 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayda darbedilen şahıslardan birinin hastanede tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Emniyet birimleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kavga Sonrası Darp Olayı Yaşandı

Edinilen bilgilere göre olay, iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmayla başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine gelen iki kişi tarafları ayırdı.

Ancak tarafların yeniden karşı karşıya gelmesiyle olay büyüdü. İddiaya göre taraflar arasında yaşanan sözlü tartışmanın ardından bir kişi, iki şüpheli tarafından tekme ve yumruklarla darbedildi. Olay sonrası taraflar bölgeden uzaklaştı.

Yaralının Hayati Tehlikesi Bulunuyor

Kavgada yaralanan şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan M.B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, yaralıların sağlık durumları yakından takip ediliyor. Yetkililer, olayın ciddiyeti nedeniyle sürecin titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

KUBİLAY KAAN KUNDAKÇI CİNAYETİNDE ŞOK İDDİA! KATİL ZANLISI ÜNLÜ İŞ İNSANININ OĞLU MU?
KUBİLAY KAAN KUNDAKÇI CİNAYETİNDE ŞOK İDDİA! KATİL ZANLISI ÜNLÜ İŞ İNSANININ OĞLU MU?
İçeriği Görüntüle

Polis Ekipleri Şüphelileri Yakaladı

İzmit’te yaşanan darp olayının ardından polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda olayla bağlantılı olduğu belirlenen E.M.A. ve K.D. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.