MESLEĞİNDE ÖRNEK BİR İSİM
Emekli öğretmen Seçkin Arca’nın eşi olan 71 yaşındaki Levent Arca, sağlık alanındaki başarıları ve insanlara olan yardımseverliğiyle İzmit’te derin izler bıraktı. Kocaeli sağlık camiası, Arca’nın vefatıyla büyük bir değerini kaybetti.
CENAZE TÖRENİ BUGÜN GERÇEKLEŞECEK
Op. Dr. M. Levent Arca’nın cenazesi, 17 Ocak 2025 Cuma günü Başiskele Bahçecik Damlar Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakip Damlar Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ailesi, sevenleri ve meslektaşları, bu büyük kayıp için bir araya gelecek.
KOCAELİ SAĞLIK CAMİASININ DEĞERLİ ÇINARI
Meslek hayatı boyunca binlerce ameliyata imza atan ve Kocaeli’nin sağlık tarihinde önemli bir yere sahip olan Levent Arca, hem mesleki hem de insani yönüyle örnek alınan bir figürdü. İzmit halkı, onu daima sevgi ve saygıyla hatırlayacak.
Bugün Kocaeli Gazetesi olarak Merhum'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.