Yapılan araştırmalara göre, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde farklı tercihler öne çıktı. Adana'da Adana kebap, Gaziantep'te tavuk döner dürüm, Konya'da etli ekmek ve Kahramanmaraş'ta tavuk döner dürüm en çok sipariş edilen yemekler oldu. Ayrıca, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde ikili hamburger menüleri de dikkat çeken bir diğer tercih oldu.

ÇOCUKLARIN HAYAL GÜCÜ OYUNCAK MÜZESİ’NDE RENK BULACAK ÇOCUKLARIN HAYAL GÜCÜ OYUNCAK MÜZESİ’NDE RENK BULACAK

Yemek siparişlerinde Ramazan ayında yüzde 20 oranında bir artış yaşandığı belirtiliyor. Hem iftar hem de sahurda yemek siparişi verenlerin sayısındaki bu artış, restoranlar ve yemek firmaları için önemli bir iş fırsatı sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi