Diyanet Birlik-Sen Kocaeli Şubesi ve Gölcük İlçe Temsilciliği tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 40 yıl görev yaptıktan sonra 2025 yılında emekliye ayrılan Kur’an Kursu Öğreticileri Rafet Kaya ve Zabit Doğan için vefa ve veda yemeği düzenlendi.

Programa Gölcük Müftüsü Emin Yılmaz, Gölcük Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uçan, Şube Müdürleri Yavuz Aksu ve Ahmet Nuri Kurt, Murakıp Umut Demiroğlu, İlçe Vaizi Hızır Veziroğlu, Kur’an Kursu öğreticileri, imam hatipler, müezzin-kayyımlar ve müftülük çalışanları katıldı.

MEVLÜT AĞRA YARGIYA GİDİYOR, ENGELLENİYORLAR MEVLÜT AĞRA YARGIYA GİDİYOR, ENGELLENİYORLAR

"MESAİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Diyanet Birlik-Sen Kocaeli Şube Bşk. Yrd. ve Gölcük İlçe Temsilcisi Mustafa Ayar yaptığı açıkamada;

“Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 40 yıl hizmet etmek suretiyle 2025 yılında emekliye ayrılan Kur'an Kursu Öğreticileri Rafet Kaya ve Zabit Doğan hocalarımız için düzenlemiş olduğumuz vefa gecesinde Kur'an Kursu Öğreticileri, İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Gölcük Müftülüğündeki mesai arkadaşlarımız ile bir araya geldik.

Davetimize icabet eden başta Gölcük Müftümüz Sayın Emin Yılmaz'a, Gölcük Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanımız İbrahim Uçan'a, Şube Müdürlerimiz Yavuz Aksu ile Ahmet Nuri Kurt'a, Murakıbımız Umut Demiroğlu ile İlçe Vaizimiz Hızır Veziroğlu'na, kıymetli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ile mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile emekli olan Kur'an Kursu Öğreticilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, huzur ve mutluluk dilerken, yaklaşmakta olan Ramazan-ı Şerife sağlık ve afiyet içerisinde ulaşabilmemizi Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Selda Efe