FUTBOLA BAŞLAMAMA BİR BAYAN SEBEP OLDU
Futbola nasıl başladığı sorusuna; beni okula bırakan mahallemizde Ali Şentürk Abim vardı onun Eşi Tülay yenge beni görüp Ali abiye ısrarla söylemiş sağolsunlar onların teşvikiyle başladığını söyledi.
İlk profesyonel golünü kime attığı sorulan oyuncu; Kocaelispor formasıyla Mardinspor'a attığını belirtti.
Sana ilk muhteşem Süleyman diyen kimdi diye sorulan soruya; Rahmetli Bardakçı Ali abim bu yakıştırmayı yapmıştı Kendisine Allah'tan Rahmet diliyorum.
Burak Süleyman Futbola ne kattı sorusuna; Aslında ben Futbola çok birşey katmadım, daha çok futbol bana çok önemli katkılar sağladı diyebilirim.
Aslında futbolu seyretmeyi daha çok seviyordum Futboldan beklentisi olan biri değildim.
Şuanda hasbelkader Süper ligde oynadım hayalini kurduğum seviyenin üzerine çıktım diyebilirim.
Burak Süleyman olarak en anlamlı golün hangisi sorusuna; Kocaeli stadının açılışında ilk golü ben attığım için benim için önemliydi.

AYDIN GÜNAYDIN İLE ARAMIZ LİMONİ
Futbolda senin önemli yerlere gelmende kimler faktördür; Öyle çok Faktör yoktu ama Kocaelispor Altyapısında Aydın Günaydın hoca benimle ciddi ilgilendi bana çok emek verdi katkı sağladı.
Bu aralar kendisiyle aramız limoni ama ben kendisini çok severim.
(Aydın Günaydın Şuanda Kocaelispor altyapı koordinatörü)
Bunun yanı sıra Kocaelispor da olduğum dönemlerde en iyi aramızın olduğu sevdiğim isimler Başkan Bahri Yavuz ve hoca olarakta Kayhan Çubuklu hocadır.
Son soru olarak sana haksızlık yapanlara bunu söyledin mi? Söylermisin?
Baba Haksızlık yapanlara yaptıkları haksızlıkları söyledim kinci değilimdir ama haksızlıkları kim olursa olsun dün söylediğim gibi bugünde söylerim.