Bağımsız Türkiye Partisi Gebze ilçe başaknı Burhan Boran oldu BTP Genel Başkan yardımcıları Sabri TERZİ, Hasan Hüseyin Tekin ve BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can da katıldı saygı duruşu ve istiklal marşının ardından sinevizyon gösterisi oldu BTP Genel başkan yardımcısı Sabri Terzi, "Türkiye'de şöyle bir şey var; görmüyorsun tarımı bitiriyor, görmüyorsun ekonomiyi bitiriyor, görmüyorsun tek adam rejimine geçiyor, görmüyorsun ve iyi niyetli zannediyorsun. Dolayısıyla 100 yıl önce bu ülkeyi işgal edemeyenler şu anda işgal mantığını topla, tüfekle, silahla, postalla değil de ülkesini terk eden gençler yapalım, sığınmacılarla dolmuş bir coğrafya oluşturalım, tarımını bitirmiş, hayvancılığını bitirmiş, karnını doyuramayanlar grubu oluşturalım ve ortaya atalım. Ondan sonra ne olmuş olacak; zaten ben işgal ettim, ben yönetiyorum, istediğimi yapıyorum, işgücünü kullanıyorum, zenginliklerini kullanıyorum." mantığıyla bilinçli bir şekilde ülkemiz ve milletimiz hiç ediliyor bunun karşısında kaya gibi duracak tek kadro Bağımsız Türkiye partisi dir dedi BTP Genel başkan yardımcısı Hasan Hüseyin Tekin ise Suriye'nin karıştırılmasında parmağı olan AKP hükümeti ve yetkilileri, Irak tezkeresinin Meclis'ten geçmemesine rağmen Amerikan askerinin Türkiye'den Irak'a girmesine sebep olan AKP hükümeti ve yetkilileri, Libya'nın karıştırılmasında pay sahibi olan AKP hükümeti ve yetkilileri bugün İsrail'den şikayet edemez, Kürecik'ten İsrail'e her an haber veren AKP hükümeti ve yetkilileri İsrail'den şikayet edemez."

Evet, bugün siyasilerimiz New York'ta BM toplantılarında İsrail'e yönelik atıp tutuyor ama bugün İsrail'in rahatlıkla gerçekleştirdiği işgallere de onların bu yanlış politikaları yol açtı.

Zaman geçiyor ve Orta Doğu'daki yakılan ateş hızla sınırımıza yaklaşıyor; İsrail'in işgal hedefinde Türkiye'nin de olduğunu asla unutmamalıyız dedi BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can ise Burhan beye ve kadrosuna başarılar diledi.

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ

GEBZE  İLÇESİ OLAĞAN KONGRESİ

  İlçe Başkan Adayı
BURHAN BORAN

İLÇE YÖNETİM KURULU

 Asıl Üye Adayları:

 1)   DURSUN AKSU

2)   İSMAİL TOMAK

3)   BEDİRHAN TÜRKYILMAZ

4)   ZERRİN KALAYCI

5)   HASAN DAĞKUŞ

YEDEK ÜYELER;

1) ADEM YÜKSEL

2)KEREM YETEN

3)HAMİ TOMAK

4)SEFER SAĞLAM

5)ARİF GÜMÜŞ

 İL KONGRESİ DELEGE ADAYLARI

1)   DURSUN AKSU

2)   SEFER SAĞLAM

3)   BEDİRHAN TÜRKYILMAZ

4)   ZERRİN KALAYCI

5)   HASAN DAĞKUŞ

6)   BURHAN BORAN

7)   ADEM YÜKSEL

8)   KEREM YETEN

9)   HAMİ TOMAK

10)  İSMAİL TOMAK

11)  ARİF GÜMÜŞ

12)  EZGİ GARİP

13) MEHMET İSPİR

14) MUHAMMET ALİ BULUT

15) MURADİYE TOMAK

16) OSMAN BULUT

 

Muhabir: Çetin Gürol