Kocaeli’de Ramazan Bayramı dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik, bayramda da görevlerinin başında bulunan kamu personelini yalnız bırakmadı. Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Çelik, görev başındaki personelle bir araya geldi. Ziyaret sırasında çalışanlarla sohbet eden heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, personelin Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Bayram gününde yapılan bu ziyaret, kamu hizmetlerinin kesintisiz devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

112 Acil Çağrı Merkezi’nde Bayram Buluşması

İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik ve beraberindeki heyet, ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti. Burada görev yapan personelle tek tek görüşen Çelik, bayramda dahi büyük bir özveriyle çalışan ekiplerin önemine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında merkezin işleyişi hakkında bilgi alan heyet, çağrıların karşılanma süreçlerini yerinde inceledi. Vatandaşların acil durumlarda hızlı ve etkin hizmet alabilmesi için çalışan personelin bayramını kutlayan Çelik, fedakârlıklarından dolayı teşekkür etti.

ÇELİK VE AKTAŞ’TAN EMNİYET PERSONELİNE BAYRAM DESTEĞİ
ÇELİK VE AKTAŞ’TAN EMNİYET PERSONELİNE BAYRAM DESTEĞİ
İçeriği Görüntüle

İl Jandarma Komutanlığı’na Ziyaret

Program kapsamında İl Jandarma Komutanlığı da ziyaret edildi. Burada görev yapan jandarma personeliyle bir araya gelen Çelik ve Aktaş, sahadaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bayram süresince güvenlik hizmetlerinin aksamadan sürdüğünü vurgulayan Çelik, görev başındaki tüm personele teşekkür ederek bayramlarını tebrik etti. Ziyaret, personelle yapılan samimi sohbetlerle devam etti.

Geniş Katılımlı Heyet Eşlik Etti

Ziyarete, Kocaeli AK Parti Milletvekili Veysal Tipioğlu, Deniz Eğitim ve Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Bozkurt ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş de katıldı.

Heyet, bayramda görev yapan tüm personelin moral ve motivasyonunu artırmayı amaçlayan ziyaret kapsamında çalışanlara kolaylıklar diledi. Yapılan ziyaret, kamu kurumlarında bayramda da süren özverili çalışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.