Bozulan ve zamanla yıpranan parke yolların yenilenmesiyle hem yaya hem de araç trafiği açısından daha güvenli bir zemin oluşturuluyor. Seferihisar Caddesi’nde başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Tüm Mahallelerde Planlı Çalışma

Kartepe Belediyesi, sadece Acısu Mahallesi ile sınırlı kalmayarak, ilçe genelinde belirlenen program dahilinde tüm mahallelerde benzer çalışmaları hayata geçiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün hazırladığı çalışma planı doğrultusunda, diğer mahallelerdeki parke tamiratları da düzenli olarak gerçekleştirilecek.

VALİ İLHAMİ AKTAŞ'TAN 23 NİSAN MESAJI VALİ İLHAMİ AKTAŞ'TAN 23 NİSAN MESAJI

Daha Konforlu ve Güvenli Yaşam Alanları İçin

Kartepe Belediyesi, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla yol, altyapı ve üstyapı çalışmalarına kesintisiz şekilde devam ediyor. Kent genelindeki bu yenileme ve onarım çalışmalarıyla ulaşım ağının kalitesinin daha da arttırılması hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi