ÖLÜM ONU BAHÇEDE İLAÇLAMA YAPARKEN BULDU ÖLÜM ONU BAHÇEDE İLAÇLAMA YAPARKEN BULDU

Olay, Ş.K.'nın Ş.S.'yi uzun süre rahatsız etmesinin ardından gerçekleşti. Ş.K., genç kadının teklifini reddetmesi üzerine öfkelenerek, yüzüne kezzap atarak ağır şekilde yaraladı.

Saldırı sonrasında genç kadının gözleri ciddi şekilde zarar gördü ve tedavi için hastaneye kaldırıldı. Ş.K. ise olayın ardından hızla kaçmaya çalıştı. Ancak, polis ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda Ş.K., Düzce'de yakalanarak gözaltına alındı.

Avcılar'da son dönemde artan şiddet olayları, bölgede yaşayanları tedirgin ediyor. Özellikle kadına yönelik şiddet vakaları ve benzeri saldırılar, ilçede toplumsal huzuru tehdit eder hale geldi. Bu tür olaylar, İstanbul'daki birçok kadının güvensizlik hissetmesine yol açtı.

Ş.K.'nın, genç kadının tanışma teklifini reddetmesini sindiremeyerek gerçekleştirdiği kezzaplı saldırı, hem yerel halkı hem de yetkilileri şok etti. Ş.K., polis tarafından tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Olayın ardından, Avcılar'da şiddet ve kadına yönelik saldırılara karşı alınacak önlemler konusunda yeni adımların atılacağı bildirildi. Özellikle, bölgedeki şiddetle mücadeleye yönelik daha etkili önlemler alınması gerektiği vurgulandı.

Kaynak; Mynet Haber

Kaynak: Haber Merkezi